Introductie

Als Kempense wonende in het centrum van de stad Antwerpen, leerde Laura het belang van een duurzame en eenvoudige levensstijl kennen. Ze begon zich te verdiepen in de mogelijkheden en tijdens deze zoektocht ontdekte ze dat het niet altijd evident is om duurzame alternatieven te vinden of hier in Antwerpen te verkrijgen. Vaak moest ze producten online bestellen. Dat inspireerde de jonge onderneemster om haar concept te verfijnen en te lanceren.

“Dit wordt mijn jaar!” Daarmee startte de enthousiaste Laura in februari 2020 haar ondernemersverhaal. En dat klopte ook voor een deel. De opening van Minimal Antwerp in de Statiestraat was een echte knaller. Deze fijne low waste shop moet voor de zaakvoerster een gezellige en gebruiksvriendelijke winkel zijn die mensen wegwijs maakt in de wereld van ecologische producten en hen toont hoe een minimalistische levensstijl er kan uitzien.

Maar na drie weken moest het land in lockdown en ging de pittige jongedame zich focussen op de online kant van haar verhaal. Zo kwam de webshop tot stand en plaatste ze al de producten online. Op deze manier kan je haar ruim aanbod gemakkelijk doorgronden.

Laura wil met haar verhaal bijdragen aan een schonere wereld. En wie in Minimal Antwerp rondwandelt ontdekt ook dat dit kan met mooie, stijlvolle producten. Er zijn voor heel veel producten duurzame en eenvoudige alternatieven. En die kan je bij Laura terugvinden.

Met het prachtige terras achteraan en de leuke bar wil Laura, van zodra de coronasituatie het toelaat, iedereen in een leuke setting laten genieten van al de duurzame alternatieven die ze te bieden heeft.