Introductie

Tine is al sinds haar kindertijd geobsedeerd door schoenen en droomde ze van een eigen schoenwinkel. Sinds de geboorte van haar zoontje Oscar, merkte ze hoe moeilijk het is om correct advies te krijgen bij de aankoop van goede kinderschoenen. 

Met meer dan tien jaar ervaring in de schoenensector als aankoopster en de opleiding tot schoenadviseur, breng ik hier verandering in. Ik wil vooral eerlijk en professioneel advies geven en zo samen het beste en mooiste schoentje voor je kind kiezen. 

September Stories is niet zomaar een kinderschoenwinkel. We gaan voor originele en handgemaakte schoenen, aangevuld met all-time classics van enkele iconische schoenmerken. Een aanzienlijk deel van de schoenen in mijn collectie ontwerp ik zelf. Ook de schoenfabrieken bezoek ik regelmatig. Fantastisch om te zien hoe alles minutieus met de hand wordt gemaakt.

Uit mijn grote passie voor schoenen en liefde voor de modesector, maar vooral door het belang van goede kinderschoenen voor de correcte groei van de kindervoetjes, is September Stories ontstaan.