Introductie

Wanneer je binnenkomt in De Wijnboetiek, word je meteen ontvangen door Yago. Je voelt je instant op je gemak door de leuke, persoonlijke babbel, een fijn muziekje op de achtergrond. Redenen genoeg om eens rond te neuzen op zoek naar een geschikte wijn voor het diner vanavond.

Yago komt uit de evenementenwereld en heeft jarenlange ervaring opgebouwd in de specifieke wensen van zijn klanten. Zijn passie voor wijnen is hij nooit kwijtgeraakt. Ben je op zoek naar een perfect cadeau? Zoek je een interessante wijn voor je bedrijfsevent? Wil je graag een private tasting plannen?

Bij De Wijnboetiek kan het allemaal. Elk persoonlijk cadeau is leuker om te geven, dus zoekt Yago samen met jou naar de juiste wijn om cadeau te geven.  Of naar de perfecte balans voor bij dat belangrijke diner. Of naar een prachtige wijn voor je bedrijfsevent.

Ook de seizoenwijnen zijn heel interessant bij De Wijnboetiek. Yago kan je perfect vertellen elke wijn er helemaal geschikt is om je BBQ of je zomeravond compleet te maken. Of welk wijntje je kan plezieren op een lekkere, koude winteravond...

Met een 25-tal leveranciers kan Yago jou de beste selectie wijnen presenteren. De Wijnboetiek biedt enkel Europese wijnen aan, omdat de kwaliteit van de kleine wijnmakers niet te onderschatten is.

99% van alle wijnen zijn volledig biologisch en komen uit : Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Griekenland, maar ook uit Duitsland, Oostenrijk tot zelfs Bulgarije.

Elke vrijdag kan je bij De Wijnboetiek komen aperitieven op het terras. Je kan dan wijn (per fles) kopen.
Je krijgt enkele glazen en kan samen met je gezelschap genieten van de wijn en een streepje muziek.