Introductie

Linda haalde haar vastgoedmakelaar diploma in Luxemburg met de intentie om vervolgens naar het Zuiden van Frankrijk te trekken en daar een kantoor te openen. Maar het leven had iets anders voor haar in petto. Een geweldige echtgenoot en prachtig dochtertje zorgden ervoor dat ze in 2015 samen met haar toenmalige business partner en mentor Maurice, Vastgoed4you begon op de Gitschotellei.

Een vastgoedmakelaars kantoor waar je op je gemak kunt zijn en met open armen wordt ontvangen. Bij de aankoop van een woning dienen mensen zich gerustgesteld te voelen, én het is net daar waar Vastgoed4You het verschil maakt. 

Linda zelf is een gevoelsmens. Een huis is een investering, maar niet voor iedereen. Voor sommigen onder ons heeft een huis een grote emotionele waarde. Het is een levensverhaal en het is daar dat Linda grote waarde aan hecht. De klant dient niet vluchtig te moeten kiezen, maar wel doordacht en met een goed gevoel. Het gevoel van een rooskleurige toekomst. 

Maurice is nog actief, maar houdt zich enkel nog bezig met handelszaken zoals overnames van frituren, cafés, restaurants, taxibedrijven enz…, en Linda focust zich op de vastgoed. 

Corona was een zeer moeilijke periode. Na een verplichte sluitingstijd tijdens de eerste lockdown van 7 weken, was het moeilijk te voorspellen hoe de markt zou reageren. Gelukkig in een eerste fase, was de vastgoedmarkt zeer actief. Huizen en appartementen vonden zeer snel nieuwe eigenaars, maar vervolgens viel het stil. De gehele situatie echter, met video calls, en geen fysieke bezichtigingen was toch allemaal heel vreemd. 

Ondertussen is de balans stilletjes aan terug in evenwicht (bijna toch) en kan er weer met een positieve blik naar de toekomst worden gekeken. 

Bij Vastgoed4You zit je goed, en word je steeds met glimlach ontvangen! 

Ben je dus op zoek naar een nieuwe woonst, ga dan zeker eens langs op de Gitschotellei. Je zult er geen spijt van hebben!!