Introductie

Een onderneming opstarten op 1 april 1998, daar moet je lef voor hebben. Geen grap! Onderneemster Nicole Vanderveken vond op de Fruithoflaan de ideale locatie voor haar reiskantoor Travel Design. Van bij de start was haar doelstelling heel duidelijk; samen met de klant een droomreis ontwerpen en tot leven brengen. Mensen die bij Nicole en haar medewerkers, Staf en Ellen een reis komen laten uittekenen, mogen op hun beide oren slapen, want hun reis zal van A tot Z in orde zijn. Die visie indachtig, proberen Nicole en haar team reeds 23 jaar een huis van vertrouwen te zijn voor haar klanten.

Omwille van haar goede service en haar expertise wist Nicole dankzij mond-aan-mond reclame uit te groeien tot een trouwe reispartner van vele koppels en gezinnen, maar ook firma’s doen reeds jaren beroep op haar jarenlange ervaring en deskundigheid voor zakenreizen.

Benevens de klassieke betere pakketreizen zoals TUI, VIP Selection, Pegase, Silverjet, Anders dan Anders, Tooku, Imagine etc, biedt Travel Design vooral internationale topproducten aan en zetten zij volop in op ‘unieke reisbelevingen’.  Passies zoals het cruisen op de kleinere en mid-size schepen vindt Nicole zelf de absolute nummer één, kort gevolgd op nummer twee door een avontuurlijke safari rondreizen, beide zorgen voor onvergetelijke ervaringen. Maar de voornaamste taak van een professionele reisadviseur vindt de gemotiveerde zaakvoerster om de juiste reis met de juiste klant te matchen.

Hun samenwerking met kwaliteitsvolle, betrouwbare partners staat garant voor fantastische reizen. Voorbeeld daarvan is hun uniek ambassadorship sedert jaren met cruise toprederij Hapag Lloyd, met de Europa2, Europa en de Hanseatic Inspiration hebben zij de beste cruiseschepen in huis (cfr Berlitz cruisegids).

Op de website van Travel Design kan je een interessante inspiratiegids terugvinden die je doet wegdromen. Één blik op de vele mogelijkheden en je begint gelijk een droomreis te plannen.Het reiskantoor is momenteel dagelijks bereikbaar per mail en – omwille van de coronasituatie – werkt men op afspraak.

Maak makkelijk online je afspraak. Voor de toeristische sector zijn het momenteel geen fijne tijden, maar Nicole houdt er de moed in. “Het is geen uitstel, maar afstel. Misschien gaan we nog niet meteen terug de wereld rondreizen, maar we hopen in de zomer van 2021 toch al weer meer mogelijkheden aan te kunnen bieden.”