Introductie

Cédric en Miek hadden een duidelijke missie; van de Statiestraat een mooiere en duurzamere winkelstraat maken. Hun plan was ook heel duidelijk… Ze boden met ‘Talent in de buurt’ een platform voor ondernemers, ontwerpers, kunstenaars en artiesten uit de buurt aan. Het maximum aantal talenten stond op een bepaald moment op 130 talenten waarvan ze producten aanboden in hun gezellige winkel.

Op dit moment biedt TLNT nog steeds unieke producten aan van mensen uit de regio. Je gaat in hun zaak producten van bekende ontwerpers en kunstenaars tegenkomen, maar ze bieden zeker ook kansen aan nieuwe ondernemers en artiesten. Dat maakt dat er een hele leuke mix te vinden is in de voormalige huiskamer van de initiatiefnemers. 

TLNT focust zich op drie peilers: duurzaam, vintage en lokaal. Samen met medewerker Josse proberen Cédric en Miek hun aanbod constant uniek te houden. Op zoek naar het ideale cadeau van een lokale ondernemer, ontwerper of kunstenaar? Dat ga je bij TLNT zeker vinden. Als zaakvoerders vinden ze het fantastisch dat de kinderen van de klanten van het eerste uur (ondertussen 13 jaar geleden) nu ook de weg naar de zaak gevonden hebben.

Op de webshop van het creatieve platform kan je een leuke mix aan producten bekijken, gaande van postkaarten en boeken, via zelfgemaakte kaarsen, zeepjes of juwelen, tot lokaal bier of vintage kledij. Van elk product kan u telkens een duidelijke omschrijving, de prijs en mooie foto’s terugvinden.