Introductie

Zaakvoerder Wim heeft als jonge kerel van thuis de kneepjes van het vak meegekregen. Nadien heeft hij z'n skills nog verfijnd bij de slagerij Van Puyvelde op Linkeroever. Zo leerde hij trouwens als West-Vlaming Antwerpen kennen. In 1995 was voor de jonge ondernemer de tijd gekomen om een eigen zaak op te starten. In het pand op de hoek van de Fruithoflaan en de Flor Alpaertsstraat hadden ze de ideale plek gevonden, Slagerij Finebek was geboren.

Zijn vrouw Nele stapte al snel mee in deze prachtige zaak. Samen met hun medewerkers gaan ze dagelijks voor de beste smaak, met passie, service en vakmanschap. Sinds 2016 wordt de slagerij ook erkend als Klasseslager. De slogan 'met smaak en passie' is dan ook hun motto.

Je kan bij Finebek niet enkel terecht voor dagelijks vers afgesneden broodbeleg en huisbereide salades, ook het assortiment aan belegde broodjes is een absolute aanrader. Wim en Nele hebben ook een heel ruim aanbod aan bereide gerechten, bereide groentjes en ook vegetarische gerechten die afgehaald kunnen worden. Wekelijks bieden ze een reeks suggesties aan, een echte aanrader. 

Wie eens gezellig wil tafelen met zijn bubbel, kan een heerlijk vijfgangenmenu samenstellen uit de menukaart met enkel en alleen huisbereide gerechten. Daarnaast brengen Wim en Nele met hun ‘Pizza Party’ een unieke, gezellige manier van tafelen bij jou in de huiskamer.

Deze prachtige zaak werd volledig vernieuwd ter gelegenheid van haar 25e verjaardag. Een groot feest is er wegens de coronasituatie (nog) niet gekomen. Als ondervoorzitter van de handelaarsvereniging droomt Wim luidop van een feest met optredens in de Fruithoflaan om dat in te halen.