Introductie

In 1983 besloot Noël Buermans samen met zijn vrouw Mieke om een slagerij te openen. Slagerij Buermans is nu niet enkel een begrip in de buurt rondom het Onze-Lieve-Vrouwinstituut Pulhof, mensen komen van heinde en ver omwille van de kwaliteit.

Zoon Kristof heeft in 2007 (toen was hij 22 jaar) na zijn slagersstudies de zaak overgenomen en is een gepassioneerd vakman. Die passie werd van vader op zoon doorgegeven. Lotte, de vrouw van Kristof organiseert het reilen en zeilen in de winkel en is door de klanten zeer graag gezien omwille van haar vriendelijke uitstraling.

De bereide gerechten en huisgemaakte salades worden gemaakt door kok Yannick en collega Sara. Dankzij de samenwerking met het tweede filiaal in Herselt kunnen ze een ruimer aanbod aan ambachtelijke, huisgemaakte gerechten aanbieden. Bij Slagerij Buermans weten ze absoluut hun weg in de wereld van de vleesproducten en hebben ze een enorme passie voor hun ambacht.

Op de website kan je mooie brochures raadplegen met daarin seizoensgebonden gerechten. Dankzij Slagerij Buermans tover je een gans vijfgangenmenu op tafel zonder moeite. Ideaal voor een gezellig etentje met de familie of met vrienden.

Tijdens de eerste week van de Paasvakantie gaan ze bij slager Buermans even op vakantie. En ook in juli gunnen Lotte en Kristof zichzelf en hun medewerkers een welverdiende rustpauze.