Introductie

Met termen als 'vers, bewust, lokaal en persoonlijk' heeft de Berchemse vestiging van Albert Heijn (uitgebaat door de Peeters Govers groep) haar stempel gedrukt op de hele buurt. Met haar enorm rijke geschiedenis van groenten telen en verkopen, heeft Peeters Govers altijd al veel waarde gehad in onze wijk en haar bewoners.

Door haar samenwerking met het Nederlandse Albert Heijn, kon de groep Peeters Govers dezelfde kwaliteit en service blijven aanbieden met dezelfde glimlach. De belangrijke troeven en de filosofie van beide partijen maakte de samenwerking tot het succes dat ze ons vandaag aanbieden: een gezellige, moderne supermarkt.

Persoonlijke service, verrassend assortiment tegen Hollandse prijzen gaan hier hand in hand. In hun origineel assortiment houden ze ook rekening met de wereldkeuken en proberen ze het bijzondere voor iedereen bereikbaar te maken. Echte foodies zullen in deze winkel zeker aan hun trekken komen. Niet alleen personen die graag uitgebreid kokerellen, maar ook degenen die niet veel tijd hebben maar toch vers willen koken zijn hier aan het juiste adres.

Een lokale supermarkt, die kan rekenen op de jarenlange ervaring, kwaliteit en uitstekende service van Peeters Govers met daar bovenop de geweldige producten van Albert Heijn aan enorm aantrekkelijke prijzen. Kom zeker langs om dit zelf te ervaren en geniet van de kwaliteit, de service en het gigantische aanbod.