Introductie

Te weinig tijd om zelf jouw woning te poetsen? Of laat je het poetsen van je woning liever over aan een ervaren huishoudhulp? Voor poetshulp met dienstencheques moet je bij Primahome zijn.

Of heb je hulp in huis bij het strijken nodig? Ook daar helpen ze je graag mee verder. Hun huishoudhulpen strijken je wasgoed en leggen indien gewenst alles netjes in je kleerkast. Strijkhulp wordt overigens vaak gevraagd in combinatie met poetshulp, maar de klant bepaalt uiteraard volledig zelf welke diensten mogen uitgevoerd worden.

Gedaan met die berg strijk die maar blijft aangroeien! Je thuishulp van Primahome neemt graag een strijkijzer in de hand. En neen, je hoeft je strijkgoed daarvoor niet tot bij ons te brengen. Onze thuishulp doet de strijk gewoon bij jou thuis. Handig, want zo is de strijk perfect combineerbaar met de schoonmaak van je woning.

Misschien ontbreekt het je aan tijd of is de inspanning wat te zwaar? Wat de reden ook is, je mag je dagelijkse boodschappen gerust overlaten aan je thuishulp. Die springt graag voor je binnen bij de slager, supermarkt, postkantoor, bakker of apotheker.

Sinds hun oprichting in april 2009, gunt Primahome haar klanten een prima thuis, waar alle huishoudelijke taken netjes afgehandeld worden.

Primahome telt 6 kantoren en stelt zo’n 650 thuishulpen te werk. Ze zijn actief in een straal van ongeveer 20 km rond Antwerpen en Lier.  Ook buiten deze steden helpen ze dus heel wat klanten verder...