Introductie

Schoenenwinkel Piroschka is een begrip in de branche van de schoenen. De familie Heleu stond in de 18e eeuw bekend als een familie van klompenmakers. Voor Ann, de huidige zaakvoerster van Piroschka, was het heel snel duidelijk. Ze is tussen de schoenen opgegroeid en ze runt nu de winkel. Haar moeder (die in 1963 de onderneming opstartte) staat haar achter de schermen nog bij met raad en daad.

Bij Piroschka spelen ze steeds in op de nieuwe trends en evoluties binnen de sector. Voetcomfort en kennis staan centraal als je bij Ann gaat winkelen. Dankzij haar ervaring en haar persoonlijke aanpak, vindt ze telkens de juiste oplossing. Iedereen is welkom in de gezellige winkel op de Diksmuidelaan 148/150 in Berchem. Ze biedt er allerlei soorten schoenen aan voor dames en heren. Op zoek naar een sportief of avontuurlijk model? Of eerder een jeugdige en speelse look? Zelfs voor een trendy of klassiek model kan u bij Piroschka terecht.

Tijdens de lockdown in maart 2020 was Piroschka gesloten. Maar dat hield Ann niet tegen! Ze reed rond met de fiets om haar schoenen aan huis te brengen. Op deze manier konden mensen haar contacteren om toch schoenen te passen en aan te kopen.