Introductie

Restaurant Rigoletto bestaat sinds 1977, eerst was de zaak op de Groenplaats te vinden. In 1986 is de Italiaanse zaak naar Berchem verhuisd, met als nieuwe naam; traiteur Pasta Rigoletto. Elf jaar geleden stopten de vorige eigenaars Anna, Freddy en Sabrina er mee en kwam Didier in de plaats. Wat Anna als echte Italiaanse ‘La Mamma’ van haar grootmoeder heeft geleerd heeft ze aan Didier doorgegeven: de geheimen van de Italiaanse keuken, echte gerechten die met liefde gemaakt worden.

De sauzen zijn echt puur en de pasta’s worden vers gemaakt met een eigen recept op basis van griesmeel. Elke dag een verse keuken, met producten die met het gezond verstand gekozen worden, is het handelsmerk van Pasta Rigoletto. De pasta’s zoals lasagne, cannelloni en ravioli worden elke dag vers gemaakt volgens de aloude recepten van ‘La Mamma’ die reeds generaties overleven.

Iedereen in het team van Didier heeft kunnen werken tijdens de lockdown. Hier zijn ze hem uiteraard heel dankbaar voor. Hun super gezellige lunchroom op het tweede verdieping van het pand hebben ze moeten sluiten, maar dankzij hun naamsbekendheid en hun trouwe fans zijn ze met catering actief kunnen blijven.