Netwerkavond 2022

Gepubliceerd op 26 oktober 2022 om 10:00

· vlnr:  Janick Doré, Evi Van der Planken, Gerd Hofman, Koen KennisJohn Derks, Geert Van de Voorde.


Berchem, dinsdag 25 oktober 2022

Op de netwerkavond van District Berchem en Stad Antwerpen werden de alle nieuwe ontwikkelingen toegelicht aan alle aanwezige handelaars, winkeliers en medewerkers. Tussen de optredens van MDC coverband werden bestaande én nieuwe projecten voorgesteld aan de middenstand, de horeca en de winkeliers uit alle winkelstraten van Berchem.

 

Omdat de handelaars en de horeca-ondernemers een cruciale rol spelen in wat er leeft en beweegt in Berchem, bracht de Stad en het District ons nog eens graag samen... om te praten over wat er gebeurd is, wat er momenteel speelt en in welke richting we moeten evolueren.

 

De uiteenzettingen van Janick Doré (districtsschepen Berchem), Gerd Hofman (2600Redenen.be), Jelle Henneman (HV Horeca Berchem),  Matthias De Caluwé (CEO Horeca Vlaanderen) en tot slot Koen Kennis (schepen middenstand) hebben de aanwezigen een inzicht gegeven van de moeilijke tijden waarvoor we nu staan. De Corona-crisis (pandemie) is voorbij, maar nu pas beginnen we de financiële, mentale en organisatorische problemen te voelen. De enige manier om hier doorheen te raken is: samen!

Netwerkavond Berchem

Schepen Middenstand Koen Kennis

MDC Coverband Berchem

Ook de geboorte van HV Horeca Berchem werd op deze netwerkavond voorgesteld. Een handelaarsvereniging die zich enkel en alleen toespitst op de (samen)werking, groei en ondersteuning van hotels, restaurants, cafe's en alle andere handelszaken die onder de noemer horeca vallen. Uiteraard ook gesteund door Stad en District, om samen deze crisis het hoofd te kunnen bieden. Hierover volgt later meer nieuws.

 

Ondertussen kan je bij Stad Antwerpen alvast rekenen op verschillende steunmaatregelen zoals premies voor de renovatie van je handelspand of gratis coaching voor winkels en horeca.

 

Ben jij Berchems ondernemer, heb je een winkel of een handelszaak en wens je ook meer nieuws te ontvangen over de soortgelijke initiatieven van District Berchem en Stad Antwerpen die jouw zaak verder kunnen helpen in groei en ondersteuning? Wil je ook deelnemen aan netwerkavonden en meer te weten komen over de ondersteuning die het District en de Stad voor jouw zaak kunnen betekenen? Neem dan contact op met de winkeliersvereniging van jouw regio.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.