Introductie

De knipstudio werd opgericht in 1997 door het Antwerps icoon Mario Wouters, alom bekend voor zijn modieuze kleurtechnieken en hedendaagse snitten. Samen met zijn topstylistes staan ze steeds paraat voor de nieuwste trends in kapsels voor dames en heren, maar ook voor barbering kan je bij Mario’s Knipstudio terecht. Dankzij hun gemeenschappelijke passie voor creativiteit, liefde voor mens en natuur en teamwork, zijn ze een ongelooflijk fijne knipstudio. 

Mario’s Knipstudio houdt de belangrijkste stylisten en artiesten in het oog en ontcijfert de bestaande stijlcodes.  Ze houden er rekening met de huidige en toekomstige modetrends zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Bij Mario kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor alledaagse, tijdloze en moderne coupes, maar evengoed voor gedurfde feestkapsels.

Van je 1 tot je 99 kan je bij Mario’s Knipstudio altijd terecht. Ze zijn 6 op 7 dagen geopend, heel het jaar door. Mario en zijn team ontvangt iedereen met open armen, ze staan voor klantvriendelijkheid en professionaliteit.