Introductie

Sinds 1993 runt zaakvoerster Nancy een eigen lingeriezaak. Lingerie Bo is een gevestigde waarde op de Bredabaan, in het centrum van Brasschaat. In haar netwerk vangt Nancy op dat er in de buurt van de Fruithoflaan en het Onze-Lieve-Vrouwinstituut Pulhof een duidelijke vraag leeft naar een lingeriespeciaalzaak.

Onderneemster Nancy waagt in 2016 de sprong en dat was absoluut een schot in de roos. Lingerie Bo vindt in Berchem een pand op de Fruithoflaan nummer 39, naast ‘Kaasaffineurs Van Tricht & zoon’. Een ideale locatie vindt de enthousiaste dame, want ook zijzelf biedt met haar twee filialen kwaliteit van het hoogste niveau aan. 

Dat meisjes, dames en ook heren zich op hun gemak moeten voelen, vinden Nancy en haar vaste medewerkster Annemie heel erg belangrijk. Ondergoed, nachtkleding of zwemkleding aankopen is een heel persoonlijk gegeven. En dan is vertrouwen in en een goed gevoel bij de persoon achter de toonbank een belangrijk aspect. Lingerie Bo zweert bij een heel persoonlijke, zachte aanpak en een ruime keuze aan kwaliteitsvolle merken. De hartelijke ontvangst en de vriendelijke uitstraling van Annemie krijg je er gratis bij.

Tijdens de lockdown in maart 2020 hebben Nancy en haar dochters Dorothée en Charlotte nog meer ingezet op het uitbouwen van de community via de sociale media. De jongste dochter, Dorothée, neemt het voortouw en weet duidelijk van wanten, want Lingerie Bo heeft een bereik van meer dan 5.000 volgers via Instagram en facebook. Op de mooie website kan je de productgroepen en de merken bekijken die je in de winkel kan terugvinden. Deze lingeriespeciaalzaak is absoluut het bezoeken waard, zowel online als offline.