Introductie

Krioyo is een klein, gezellig restaurant in het hart van Oud-Berchem, waar men gasten in een informele, huiselijke sfeer ontvangt om te eten of voor een drankje. Pol is verantwoordelijk voor de zaal, Bérénice voor de keuken en het team voor het geheel. Hun gerechten variëren afhankelijk van de oogst en het aanbod van de leveranciers. Ze bieden zowel vlees en vis als veggie en vegan “sharing” gerechtjes aan.

Pol en Bérénice maken met dit kleine restaurant een kinderdroom waar. In KRIOYO bieden zij jullie hun keuken, die zuiders geïnspireerd is. Ze willen lekker veel groenten combineren met kwaliteitsvlees, -vis en kunnen zo zowel veggie, vegan, flexi en omni aan één tafel laten genieten. Daarnaast is het een keuken van puurheid, waarbij aan de ene kant de ingrediënten als component van een gerecht hun eigen bereiding krijgen om deze uit te vergroten in hun volle waarde, anderzijds de gerechten zo simpel mogelijk te laten ogen. We werken met lokale producten, van boeren in de buurt, maar zeker ook met producenten die duurzaamheid waarderen.

Ook kan je regelmatig komen genieten van live optredens in Krioyo.
KRIOYO concertdineravonden zijn steeds €55 pp, exclusief dranken, inclusief supermuziek en gezelligheid troef... Deur gaat open om 18u, we verwelkomen met een klein hapje en vanaf dat iedereen goed en wel zit en een drankje heeft, komen de eerste gerechten uit de keuken. In afspraak met de muzikanten worden er vervolgens 1 of meerdere sets opgetreden... Kijk HIER voor de agenda.


Intoleranties en allergieën vormen geen obstakel, onze keuken is flexibel en kan snel schakelen.
We ontvangen jullie graag met open armen.

 

RESERVEREN IS AANBEVOLEN!
Ben je met meer dan 6 personen? Laat dan even vooraf iets weten via Whatsapp op per telefoon.