Introductie

Uw vermogen beschermen en laten groeien. Dat is het engagement van KBC Bank. Uw dochter trouwt? Uw neef stapt mee in de zaak? Als vertrouwenspersoon staat uw private bankier dicht bij u, luistert aandachtig en begrijpt de verwachtingen van u en uw gezin. Als tussenpersoon tot de diepe kennis van onze experts binnen KBC Private Banking. Samen stellen ze u altijd de gepaste oplossingen voor. Want u bent uniek, maar nooit alleen.

Vertrouwen voorop. U krijgt een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Uw private bankier nodigt u uit voor een eerste ontmoeting. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt u ons uw doelstellingen. Op basis daarvan stellen we u een gepaste oplossing voor. Met onze experts binnen private banking zoeken we naar relevante oplossingen om uw vermogen optimaal te laten groeien en beschermen. Dankzij een regelmatig overleg benutten we nieuwe opportuniteiten in de markt en zorgen we voor uw gemoedsrust.

KBC staat ook voor duurzaamheid.

Bij KBC bankieren en verzekeren we op een verantwoorde manier. We willen mee bouwen aan een samenleving die het welzijn en geluk van toekomstige generaties niet in het gedrang brengt.  Zo gaan we de uitdaging rond klimaatverandering aan, een van de grootste uitdagingen in de wereld in de 21e eeuw. Klimaatverantwoordelijkheid staat daarbij voorop in ons beleid, onze service en onze producten. Dat betekent niet alleen onze eigen voetafdruk verkleinen, maar ook al onze klanten begeleiden op weg naar duurzaamheid.