Introductie

Wie in Berchem woont, kent Coiffure Patrick-Emmanuel ongetwijfeld. Een kapperszaak die is opgericht in 1974 en nog altijd op dezelfde plaats te vinden is. Van je haren laten kleuren, je nagels laten doen of een massage krijgen, hier kan het allemaal.

Elly is gespecialiseerd in de kleurtechnieken en tovert bij elke klant de juiste kapsels en haarkleuren in het haar alsof het niets is. Voor de haarverzorging maken ze bij Kapsalon Patrick-Emmanuel gebruik van het luxe merk Kerastase, deze producten zijn ter plaatse ook beschikbaar om aan te schaffen. Dit geldt ook voor vele andere gespecialiseerde haarproducten. Zowel mannen en vrouwen kunnen hier terecht voor een knipbeurt.

Naast de traditionele kappersbeurt, bieden ze bij Coiffure Patrick-Emmanuel ook verschillende verzorgende behandelingen aan in hun wellness-beauty-center.

Gelaatsverzorging, lichaamsmassage, manicure, pedicure, ontharingen en het plaatsen van gelnagels. Dit doen ze in een zen-geïnspireerde cabine waarin je volledig tot rust kan komen.