Introductie

Eva en Laura zijn twee zussen en vinden het belangrijk om hun klanten bij naam te kennen. Die persoonlijke aanpak wordt geapprecieerd, want de buurt was meteen heel blij dat HOST in het hartje van Berchem was aanbeland.

Een gezellige sfeer, leuke en mooie producten en de geur van lekker eten. Dat zijn nog steeds de belangrijkste ingrediënten van het recept van HOST (House of Sweets & Things) in de Statiestraat.

Dit mooie project heeft een hobbelig parcours gekend. Het unieke concept heeft in de eerste maanden een wereldreis doorheen Antwerpen afgewerkt. Na een korte passage als pop-up store in de containers van ‘Convoi’ op het Eilandje en een tijdelijk verblijf in een pand vlakbij het Mechelse Plein, hebben ze (na een grondige renovatie) hun intrek genomen in hun huidige stek in de Statiestraat.

HOST belichaamt een duurzame concept store waar een huiselijk gevoel en een warm welkom belangrijk is. Om het lijf, aan de muur en op uw bord lezen we op de website van de pittige dames. En dat mag je letterlijk nemen. In de kledingrekken vinden we een weldoordachte selectie van duurzame kleding en accessoires.

En aan de muur en in de rekken vinden we nog heel wat andere lifestyle zaken, zoals verzorgingsproducten, leuke postkaartjes of decoratie-artikelen.