Introductie

Zaakvoerder Eddy komt uit een familie van fotografen, zijn vader en grootvader hebben beide ook een fotozaak opgestart waar met veel trots in gewerkt is geweest. Bij Foto Eddy kan je vooral terecht voor fotoreportages, benodigdheden, fototoestellen en ook gsm’s voor senioren.

Eddy en zijn vrouw Rafaëlla hebben een schat aan ervaring in de fotografiewereld. In 1985 hebben ze hun eerste zaak opgestart in Berchem. Ondertussen is de zaak al een paar keer verhuisd en sinds 1990 kan je hen terugvinden in de Diksmuidelaan in Berchem. Bij Foto Eddy kan je terecht voor al je fotowerk. Fotoreportages kunnen zowel binnen in de studio als op verplaatsing georganiseerd worden. Voor professionele huwelijks-en/of communiefoto’s kan je bij Eddy en Rafaëlla zeker terecht!

Niet alleen fotoreportages maar ook voor verschillende apparatuur kan je bij Foto Eddy terecht. Echte top-toestellen van Nikon, Canon, Samsung & Panasonic (Lumix) zijn hier te verkrijgen.  Een gsm speciaal voor senioren blijft ook één van hun specialiteiten. Foto Eddy installeert de GSM in de winkel zelf zodat ze direct klaar zijn voor gebruik en actief zijn wanneer je de winkel verlaat.