Introductie

Fietsenwinkel De Geus staat voor duurzame fietsen. Voor jong en oud. In 1986 ontstond De Geus die als hoofddoel had om iedereen mobiel te maken door mensen op de fiets te krijgen. Van een eerste, mooie winkel, tot ondertussen nu 3 filialen. Deze vind je in Berchem, Antwerpen en Edegem.  Een fietsenwinkel met een hart voor de fietser. 

Fietsen De Geus staat voor kwalitatieve, doch betaalbare fietsen voor jong en oud. Ze hebben tevens hun eigen stadfiets, die ze volledig zelf hebben samengesteld. Het is geen elektrische stadsfiets; maar het heeft een zeer licht frame en de prijskwaliteit verhouding is heel sterk.

Verder verkopen zij voornamelijk wel binnen het E-bike gamma, dat sinds enkele jaren in de lift zit. Deze beschikken allen over een middenmotor ondersteuning van Bosch of Shimano. Ook cargofietsen vindt je bij Fietsen De Geus, net zoals een sportief gamma van koersfietsen en gravelfietsen, én reisfietsen.  

De merken die ze hebben zijn, Dutch ID, Norta, Velo de ville, Koga, Urban Arrow, Bullit, Brompton, Bergamont, en nog vele andere…

De fietsindustrie is een sterke branche die nog beter is beginnen draaien doordat mensen thuis zaten. Velen onder ons zijn de fiets opgekropen en gingen buiten individuele sporten beoefenen. 

Als fietsenverkoper krijg je dan natuurlijk veel vraag en merk je ook dat mensen je online beginnen te zoeken. Zo zijn ze dan meteen aan de slag gegaan om een digitaal platform uit te werken dat beschikbaar is voor iedere liefhebber. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en alle info staat erop.