Introductie

‘Papier. Hier.’ is wat de ouders van Filip Jacobs 53 jaar geleden gedacht moeten hebben toen ze met hun papierhandel startten. Nu, een beeld zegt meer dan geen beeld, dus toen Filip later zelf een drukkerij overnam, duurde het niet lang vooraleer beide bedrijven fuseerden. 

Ondertussen kan je bij Filip, Veerle, Gaëlle en Hans terecht voor al je (wens)kaartjes, drukopdrachten, inktpatronen en een groot aantal school, hobby- en kantoorbenodigdheden! En toners natuurlijk. Want je weet wat ze zeggen over printers zonder toners. 

Met hun webshop met 30.000 beschikbare artikelen gaan ze vér voor een uitgebreid, doch kwalitatief aanbod! Zo combineer je de voordelen van lokaal én persoonlijk winkelen met het grote online aanbod! 

Tijdens de corona pandemie en dus de eerste lockdown moest Drukkerij Jacobs ook gesloten blijven. Dat is heel jammer, vooral omdat in normale omstandigheden mensen toch dagelijks in de winkel langskomen. Bij de 2e lockdown werden ze dan toch als essentieel aanzien en nu zijn ze gewoon terug open. De mensen willen gewoon terug vrij kunnen bewegen. Bij drukkerij Jacobs zijn ze dan ook blij, dat ze terug open zijn en volle toeren kunnen draaien.