Introductie

Je kiest niet enkel voor Danzateljee om te dansen en plezier te maken. Je kiest ook voor hun professionele aanpak, waarbij de gediplomeerde docenten je begeleiden in de juiste, motorische ontwikkeling van je kind of in de aangepaste manier van lesgeven, waarbij (vooral bij de allerjongsten) de algemene lichamelijke en motorische ondersteuning de basis vormt voor een perfecte ontwikkeling. Al 18 jaar is Nicky de enthousiaste zaakvoerster van deze unieke dansschool en is ze ondertussen gespecialiseerd in aangepaste dans- en bewegingslessen voor dreumesen, peuters en kleuters .

Bij Danzateljee bieden ze voor ieder wat wils aan, van ballet tot jazz, van moderne dans tot hiphop en nog veel meer, van jong tot oud is hier zeker een stijl te vinden. Van een stevige work-out tot een perfecte techniek...

Danzateljee beschikt over twee grote danszalen, zodat meerdere lessen tegelijk kunnen worden gegeven.

benedenzaal  (gelijkvloers)

bovenzaal  (1e verdieping)

Danzateljee dompelt je onder in verschillende dansculturen. Van Klassiek ballet, Hip Hop, Jazz, Modern tot Swing... Alle lessen worden met veel passie door professioneel opgeleide lesgevers aangeboden.  Kinderen op speelse wijze de knepen van het dansvak leren, dat is de grote passie van Nicky en haar team. Op die manier kan iedereen ervaring opdoen. Elk jaar is er ook een heuse show voor alle ouders, grootouders en familie. En af en toe werken we mee aan een videoclip, een optreden of een actie op sociale media, waarvoor onze dansers gevraagd worden. Bekijk hier enkele van onze video's van acties, shows of optredens.

videoclip 'Dans mee voor ADHD'

show Danzateljee

Kleuterkampen organiseren is een ware specialiteit van het huis. Kleuters kunnen bij Nicky en haar team terecht voor op maat gemaakte kampjes tijdens de schoolvakanties, waar ze een mengeling krijgen van dans en andere activiteiten. Ook doen we jaarlijks een groot danskamp op verplaatsing. Door het enorme succes is snel inschrijven voor al deze kampen telkens een must!

kleuterkamp in de dansschool

danskamp aan zee