Introductie

Reeds 20 jaar kiezen mensen voor Danzateljee om te dansen en plezier te maken. Je kiest ook voor hun professionele aanpak, waarbij de gediplomeerde docenten je begeleiden in de juiste, motorische ontwikkeling van je kind of in de aangepaste manier van lesgeven, waarbij (vooral bij de allerjongsten) de algemene lichamelijke en motorische ondersteuning de basis vormt voor een perfecte ontwikkeling. Al 20 jaar is Nicky de enthousiaste zaakvoerster van deze unieke dansschool en is ze ondertussen gespecialiseerd in aangepaste dans- en bewegingslessen voor dreumesen, peuters en kleuters .

Bij Danzateljee bieden ze voor ieder wat wils aan, van ballet tot jazz, van moderne dans tot hiphop en nog veel meer, van jong tot oud is hier zeker een stijl te vinden. Van een stevige work-out tot een perfecte techniek...

Danzateljee beschikt over twee grote danszalen, zodat meerdere lessen tegelijk kunnen worden gegeven.

benedenzaal  (gelijkvloers)

bovenzaal  (1e verdieping)

Danzateljee dompelt je onder in verschillende dansculturen. Van Klassiek ballet, Hip Hop, Jazz, Modern tot Swing... Alle lessen worden met veel passie door professioneel opgeleide lesgevers aangeboden.  Kinderen op speelse wijze de knepen van het dansvak leren, dat is de grote passie van Nicky en haar team. Op die manier kan iedereen ervaring opdoen. Elk jaar is er ook een heuse show voor alle ouders, grootouders en familie. En af en toe werken we mee aan een videoclip, een optreden of een actie op sociale media, waarvoor onze dansers gevraagd worden.

videoclip "Dans mee voor ADHD" (2022)

Ketnet - "Pet op tegen kanker" (2023)

Wedstrijdteams B-One en Future NRG maken ondertussen grote naam in de danswereld. Met verschillende welverdiende eerste plaatsen en een hele resem bijhorende podiumplaatsen, kunnen de wedstrijdteams van Danzateljee al rekenen op hun enorme technische kennis en perfecte uitvoering. Dat is zeer hard nodig als je het moet opnemen tegen stevige concurrentie. Inschrijvingen voor de wedstrijdteams verlopen via een auditie en vragen een serieuze inspanning in de vrije tijd en weekendplanning van de dansers. 

Elke dinsdag worden er van 18:30 tot 20:00u WORKSHOPS gegeven, door docenten die stuk voor stuk een grote naam hebben in de danswereld en een specifieke stijl komen aanleren. Of het nu tutting, breakdance, popping, old school of freestyle is, de dansers beleven te tijd van hun leven!

Wekelijkse WORKSHOPS op dinsdag

Wedstrijdteams Danzateljee