Introductie

Credishop, actief in kredieten is een jonge onderneming met een nationale spreiding. Met kantoren in Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt, Bergen, Charleroi, Namen en Luik is het als jonge onderneming sterk bezig.

Bij Credishop kan je terecht voor een lening op afbetaling. Heb je een lening nodig voor een renovatie, je nieuwe auto, persoonlijke leningen of zelfs kortlopende kredieten, dan kan je moet je bij hen langsgaan!

Voor hypothecaire kredieten vind je bij Credishop oplossingen voor :

  • jongeren die hun eerste woning wensen aan te kopen en alles willen lenen.
  • mensen die een eerste woning hebben, nu verkopen om groter te gaan wonen
    (soepel overbrugggingskrediet).
  • mensen die willen investeren in vastgoed en een opbrengsteigendom willen kopen.
  • mensen die een lager tarief voor hun hypothecair willen (herfinanciering).
  • maar ook moeilijkere dossiers zoals mensen die scheiden en hun ex-partner wensen uit te kopen, of mede-erfgenamen willen uitkopen, hergroeperen van kredieten, zelfstandigen die een woning willen kopen,…

Als onafhankelijk makelaar werkt Credishop met meerdere kredietgevers. De focus ligt ook altijd bij de klant. Samen met jou gaan ze op zoek naar oplossingen en kijken ze samen hoe je kan worden geholpen op jouw tempo.

Geloof het of niet, maar de hoofdzetel van Credishop ligt in Berchem. Credishop gaat voor een lokale verankering. Na de overname van een zusterbedrijf beschikt het nu over klanten van aan de zee, tot in Arlon. In heel België dus. 

Credishop onderscheidt zich van alle andere kredietbemiddelaars en zelfs banken met specifieke websites zoals www.hypotheek.be en www.lenen.be waar ze hun expertise open en bloot, in alle transparantie tentoon spreiden. Je vindt er ook blogposts terug over levensechte situaties. Iets wat anderen niet hebben, of waar media (kranten of sites zoals Spaargids.be) zich baseren op theoretische benaderingen.

Bij Credishop word je als klant van A-Z geholpen en ontzorgen zij je van je financiële bekommernissen.

Zoek je een lening af te sluiten? Ga dan zeker eens langs bij Credishop.

Zij kunnen je ongetwijfeld helpen bij je zoektocht naar een betaalbare lening.