Introductie

Coprimmo bestaat dit jaar 25 jaar op de Fruithoflaan. Na 3 voorgaande prachtige zaken zijn ze nu gevestigd op de hoek van de Fruithoflaan en de Grote Steenweg in een prachtig pand.  Na klein te zijn begonnen, is het uitgegroeid tot een bedrijf met 5 kantoren en meer dan 12 werknemers in verschillende gemeenten. 

Als je op zoek bent naar een nieuw huis, een appartement, een winkel of een residentiële woning, dan kan je altijd langsgaan bij Coprimmo.

Met het Visit & Buy principe willen zij iedere potentiële koper evenveel kans geven op een nieuwe woonst. Het was ook Coprimmo die hiermee als 1e in Antwerpen begon enkele jaren terug. 

Tevens kan je bij Coprimmo ook terecht voor het Sale & Lease Back principe. Zodoende kan je op je appartement blijven wonen, maar je kan je woonst al wel verkopen. Dit wordt dan gedaan aan de hand van een notarieel huurcontract. Hierdoor krijg je de vrijheid om terug te verhuizen. Voor vele mensen is dit een positieve insteek voor een moeilijke financiële situatie.