Introductie

Vergeet juwelen, bloemen of pralines. Als je wilt tonen dat je iemand écht graag ziet, doe je dat het best met een gezellig etentje in Brasserie De Regent. Vraag in onze zaak naar een cadeaubon voor een bedrag naar keuze!

Bij Brasserie De Regent geniet je van een échte klassieke, Franse keuken. De focus ligt op verse ingrediënten met veel unieke gerechten en suggesties die iedere 3-4 weken terugkomen. Uiteraard probeert Leo dit seizoensgebonden te houden.. 

Onze menukaart is zeer uitgebreid, en ook een wijnkaart is uiteraard aanwezig. Bij ieder gerecht vind je een bijpassende wijn. De Regent is een kleine, en compacte zaak, maar genieten doe je er altijd.

Tijdens de corona pandemie zijn ze bij De Regent ook begonnen met take away. Wil je thuis genieten van een heerlijke bouillabaisse? Of een uniek gegrild stuks vlees? Dat kan bij De Regent! Ook tijdens de feestdagen met Pasen of Moedertjesdag kan je steeds genieten van speciale menu’s.

Bekijk hier de menukaart van Brasserie De Regent. Smul maar van wok-gerechten, klassiekers, salades, pastagerechten, vleesgerechten, visgerechten, …