Introductie

Op de hoek van de Grote Steenweg en de Fruithoflaan vinden we Booking Plus. Rosita en haar man Yves namen in 2013 de krantenwinkel over en hebben meteen de winkel onder handen genomen en uitgebreid. Naast de traditionele pers en kranten die je in elke krantenwinkel kan vinden, zijn ze gespecialiseerd in internationale pers en in specifieke binnenlandse en buitenlandse literatuur.

Naast een ruim assortiment aan Nederlandstalige boeken, heeft Booking Plus ook een mooi aanbod voor liefhebbers van de Franse taal. Onder meer de top tien van de VIF Express kan u er steevast vinden. 

Naast de impulsaankopen die je in elke krantenwinkel kan terugvinden, biedt Booking Plus een assortiment aan unieke geschenken en wenskaarten. Zo kan u er ook terecht voor speciale sigaren, alsook voor de uitstekende vulpennen van het kwaliteitsmerk Lamy.

Tijdens de lockdown in maart 2020 merkte Rosita dat heel wat van haar klanten niet meer naar de zaak kwamen en daarom besloot ze om ook boeken aan huis te leveren. Iets wat haar klanten haar heel erg in dank afgenomen hebben. Op facebook kan u steevast goede boekentips vinden en bestellen kan eenvoudig via de website.