Introductie

BOETIEK 3B - een gezellige plaats waar je jezelf mag laten kleden en waar je tot rust kan komen.

Zeg je Boetiek 3B, dan zeg je ook 'Driekoningenstraat' én ‘Suzy'.  Al meer dan dertig jaar ervaring in het kleden van dames en net dat ietsje meer. 3B Boetiek is een vaste waarde in Oud-Berchem. Wil jij ook van kwaliteit, goede pasvorm en kleurrijke of minder opvallende kleurcollecties genieten, of verkies je een aparter kledingontwerp,  dan is een bezoekje aan de winkel zeker de moeite waard.  Suzy verwelkomt je graag!

"Al 35 jaar help ik om vrouwen zichzelf te kunnen laten zijn door hen mee de juiste kleding én maat te laten dragen waarin ze zich helemaal herkennen en goed voelen. Draag je graag broeken of liever jurken of rokken, met prints of in effen kleur? De verschillende mogelijkheden zijn er. Daarbovenop zorgt een mooie bijpassende sjaal, juweel of handtas voor die finishing touch. Heb je niet de behoefte om helemaal gestyled te worden, dan zijn er in de verschillende collecties ook veel mooie, tijdloze basics te vinden: T-shirts, pulls in verschillende kleurtinten."

"Draag je graag je merk? Oska, Ichiko, Grizas, Masai, Vetono, Heidekonigin, Ivko, Fox’s, Orientique, Bonita Avenue, Du Milde, By basic,  ..…. zijn de vaste huismerken van Boetiek 3B.

Om het helemaal af te maken, vind je bij 3B Boetiek ook schoenen van Trippen en Loints, alsook handtassen van ‘Aunts & Uncles ‘ en ‘ Sticks&Stones’. Bekijk dan zeker ook de vele accessoires.

Al geïnspireerd of nog niet helemaal? Kom dan snel even kijken en ontvang een mooie attentie door te verwijzen naar deze site van “Hart van Berchem”

Graag tot binnenkort!"

- Suzy