Introductie

Al 35 jaar lang verkoopt Boetiek 3B niet alledaagse kleding met een uitgebreid gamma aan grote maten voor mensen die iets meer willen dan een doorsnee jeansbroek en een truitje uit het grootwarenhuis. Bij Boetiek 3B kan je een ietwat specialere collectie terugvinden, maar zeker een zeer draagbare collectie. De merken die je kan terugvinden in deze speciaalzaak hechten veel belang aan duurzaamheid. 

Suzy is al 35 jaar zaakvoerster van Boetiek 3B en ook aanspreekpunt van de handelaarsvereniging ‘Hart van Berchem’. Zij kent Berchem vanbinnen en vanbuiten en heel Berchem kent Suzy. Het warme contact met de klanten is voor Suzy heel belangrijk. 

In haar winkel klaarstaan voor haar cliënteel is haar grote passie en dat heeft Suzy tijdens de lockdowns spijtig genoeg vaak moeten missen.

Oska, Alembika, Masai, Ivko en Grizas zijn de damesmerken die uitgebreid te vinden zijn in Boetiek 3B. Het zijn merken die je niet vaak tegenkomt in Antwerpen en hiervoor komen klanten van heinde en ver tot bij Suzy voor deze populaire brands. 

Loints en Trippen zijn onder meer de schoenen die je kan vinden in de charmante zaak van Suzy. Daarnaast biedt ze ook leuke accessoires en tassen aan van Aunts & Uncles en Sticks & Stones.