Introductie

Al drie generaties lang kan je bij Bloemen Verlinden terecht voor dagverse bloemen en originele creaties. Naast mooie boeketjes, kan je bij Verlinden op de Fruithoflaan ook terecht voor exclusieve decoratieartikelen en fijne originele geschenken.

Bloemen Verlinden staat gekend voor hun persoonlijke service en kwaliteit, bovendien steeds met een glimlach. Van kilometers ver komen klanten naar Berchem voor de prachtige snijbloemen, leuke geschenkjes, bruidsboeketten of rouwkransen.

Tijdens de lockdown in maart 2020 heeft Herlinde niet stilgezeten. Ze is mensen in de buurt gaan helpen door bestellingen via de webshop en via telefoon aan te nemen en door deze bestellingen zélf te gaan leveren. Vooral het oudere publiek heeft dit zeer gewaardeerd tijdens die lastige periode.

Dankzij de handige webshop of middels een bezoekje aan de winkel kan je nog een prachtig kerstboeket aankopen. Of heb je last-minute nog zin om toch nog een kerstboom neer te zetten? Ook daarvoor kan je terecht bij Herlinde en haar fantastische team.

Zeg het met een bloemetje kan voor deze mooie familiezaak in Berchem niet meer van toepassing zijn.