Introductie

Voor Bakkerij Gijbels begon het ondernemersverhaal allemaal in 1975,  vanuit een grote passie voor het ambacht. Vanuit hun gezellige bakkerij in de Driekoningenstraat te Berchem, bouwden ze al snel een sterke reputatie op met hun vers gebak, hun krokante broden en overheerlijke patisserie. Mensen stonden elke week weer met de glimlach in de rij omwille van hun favoriete koffiekoek, specifieke broodsoort of heerlijke taart. Het succes van hun recepten is groot. En de vriendelijke aanpak van hun medewerkers wordt gesmaakt door hun klanten.

Momenteel beschikken ze over verschillende vestigingen in Antwerpen, maar het prachtige verhaal van de familie Gijbels begon in Berchem.

Overheerlijke broden, smakelijk gebak en onovertroffen taarten worden zelfs tot bij de klant aan huis gebracht. Samen met de klanten vormt bakkerij Gijbels een hechte familie die smaak weer op het menu zet.

Broden die barsten van smaak, patisserie om nog lang van te genieten en pralines om van te smullen, bij bakkerij Gijbels vind je het allemaal. Hun Antwerpse handjes worden in de Berchemse bakkerij gemaakt met verse kwaliteitsboter. Een delicatesse die uiteraard in de smaak valt bij de buurtbewoners.