Introductie

Antverpia richt zich al sinds 1959 bewust op mensen die met gezondheid bezig zijn. “Uw gezondheid, onze missie” luidt het al jarenlang bij Apotheek Antverpia. Veronique is verantwoordelijke en heeft een team van 3 enthousiaste medewerkers die graag persoonlijk advies geven en open staan voor het welzijn van hun patiënten.

Apotheek Anverpia is een expert in verzorging van de huid, dieetbegeleiding en gezonde levensstijl. Bovendien doen ze ook huid- en haaranalyses. Verder hebben zij een zeer ruim aanbod, met meer dan 500 merken. Skinceuticals, Rainpharma, natuurlijke gamma’s zoals Nuxe, Caudalie en Lierac kan je allemaal vinden bij Antverpia.

De laatste innovatie van Apotheek Antverpia is MeZZo. Dit zorgt dat de patiënten de juiste medicatie nemen op het het juiste moment. Zo is er minder kans op het vergeten van een dosis en minder kans op het verwisselen van medicatie. Vaste medicatie wordt in aparte zakjes verpakt per dag en per innametijdstip volgens een persoonlijk medicatieschema.
Antverpia verbetert hierdoor de therapietrouw aanzienlijk. Voor familie en mantelzorgers is MeZZo duidelijk en gemakkelijk.

Antverpia staat ervoor bekend om klanten te verwennen. Maandelijks zijn er speciale acties, producten in de kijker en zijn er extra geschenkjes. Elke 3 maanden bundelt Apotheek Antverpia alle acties in hun promofolder.

Tijdens corona staat Apotheek Antverpia klaar als zorgverlener voor jong en oud. Iedereen kan bij hun terecht met of zonder afspraak, ook als de patiënt niet bij de arts geraakt. Ook staan ze altijd klaar voor een telefonisch gesprek met advies. Meer dan gewoonlijk heeft Antverpia pakjes aan huis gebracht, ook werd een mobiel betaalsysteem geïmplementeerd om alles te vergemakkelijken.

Bezorgde patiënten met raad en daad bijstaan om deze moeilijke periode te doorstaan is een vaste waarde bij Apotheek Antverpia.