Introductie

Binnenstappen bij Stoffen Eclips is binnenstappen in een waar stoffenwalhalla. Of je nu op zoek bent naar katoen, badstof, flanel, fluweel, tricot, jersey, scuba, satijn,  de hoeveelheid stoffen valt meteen op. Je kan letterlijk voor elk type stof en bijhorend advies bij Claudine en haar team terecht.

Hou jij ook van gezelligheid in huis? Het juiste gordijn geeft je interieur uitstraling. Het Eclips-team helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste stof. Dat ze een hart en passie hebben voor gordijnen merk je aan hun complete stoffencollectie, hun advies aan huis en de vakkundige plaatsing van de gordijnen. Opmeten bij je thuis is gratis!

Ook voor herstoffering van je zetel of kussens kan je bij Stoffen Eclips terecht. Vergeet ook hun uitgebreide shop-in-shop niet. Een complete winkel boordevol naaispullen om jouw naaiproject tot een succes te volbrengen.

Iedereen kan bij Stoffen Eclips terecht, zelfs als je nog nooit een naaimachine of een rol stof van dichtbij gezien hebt. Claudine neemt je op een toffe en inspirerende manier mee doorheen het proces. Tijdens de workshops maak jij jouw zelfgekozen naaiproject onder deskundige begeleiding in een leuke en ongedwongen sfeer.