Introductie

Marie-Christine heeft dankzij een studiebeurs de kans gekregen om in Belgrado aan de academie voor Schone Kunsten te studeren. De Keltische naam voor Belgrado is ‘Singidunum’ en die naam heeft ze hier in België gebruikt om haar zaak een originele naam mee te geven.

Aanvankelijk was de droom van Marie-Christine om een kunstgalerij te openen, zoals dat toen in Belgrado ook een échte trend was. Maar eens terug in Berchem bleek al snel dat er een markt was om haar creatieve talent anders in te zetten. Inlijstingen Singidunum is gespecialiseerd in het inlijsten op maat van kunstwerken, prenten, affiches of foto’s enerzijds en in het herstellen van lijsten anderzijds. Voor wie graag een lijst cadeau zou willen doen, bestaat de mogelijkheid ook om een waardebon aan te kopen.

Als zaakvoerder heeft Marie-Christine al heel wat kleine en grote projecten achter de kiezen. Op de vraag naar haar meest bijzondere project krijgen we als antwoord; het inlijsten van de huid van een jachtluipaard. Maar ook het conserveren van een melktandje in een houten frame met glas blijft een speciale herinnering voor deze artistieke dame.

Met meer dan 1.000 verschillende profielen heeft het atelier een heel ruim aanbod en zijn ze uniek in de regio. En steeds meer concurrenten verdwijnen omdat er voor deze unieke stiel geen echte opleiding is. Inlijstingen Singidunum is dus werkelijk uniek. Daarom is deze fijne, artistieke zaak zeker een bezoekje waard. Voor een correcte heldere prijsopgave kan u terecht tijdens de openingsuren of eventueel op afspraak buiten de openingsuren.