Introductie

Passie en gedrevenheid! Dàt zijn de kernwoorden waarmee Guido en Astrid hun klanten persoonlijk en gericht advies geven. Deze gedrevenheid wordt automatisch doorgegeven aan hun dochter Alexandra. Samen met haar ouders, stelt zij ook alles in het werk om uw interieurproject tot een goed einde te brengen. Wanneer u denkt aan zonwering, behang, gordijnen, verf en vloerbekleding, hoeft u niet verder te zoeken!

Na jarenlang gevestigd te zijn op Linkeroever (vandaar de naam), hebben Guido en Astrid een prachtig pand gevonden in hun oude, vertrouwde Berchem. Alsof het zo moest zijn, kunnen ze nu vanuit hun nieuwe thuisbasis zorgen voor de extra kwaliteit en professioneel advies dat uw interieur verdient. Spring een keertje binnen en kom genieten van hun enorme gamma aan materialen en hun uitmuntende kwaliteit.

Guido, Astrid en Alexandra mogen zowel rekenen op hun jarenlange ervaring in deze sector, alsook op de kwaliteit van hun producten en hun uitstekende dienstverlening. Zij bieden u altijd de beste kwaliteit in de meest duurzame en betrouwbare materialen. Zo kunnen zij uw interieur geven wat het nodig heeft, om te voldoen aan uw eisen en verlangens.