Introductie

Naast de prachtige Sint-Hubertuskerk in Berchem vind je een klein, charmant pandje waar het altijd lekker ruikt, waar de potten staan te pruttelen, de koelkast kraakt van de verse groenten en waar iedereen altijd terecht kan voor een babbel en een drankje. Bij House Of Health ben je in goede handen! Je kan er terecht voor een gezond en lekker ontbijt of lunch, een koffie met een stukje cake, een vers sapje,…. 

Dit kan ook allemaal take-away! Ideaal voor als je geen tijd hebt gehad om thuis je ontbijt of lunch te maken maar je wil toch nog gezond eten. De gerechten veranderen 2-wekelijks, met enkele vaste waarden op het menu. Alle gerechten worden bereid met zoveel mogelijk lokale, verse en bio-producten.

Omdat de boog niet altijd gespannen moet staan, is er elke vrijdag een after-work-apéro! Kom langs voor een welverdiende aperitief met bijhorend vegetarisch apéro-plankje en je weekend is helemaal goed ingezet!

Bij House Of Health weet je steeds het aantal calorieën en macronutriënten per gerecht. Om gezond te eten hoef je natuurlijk niet per se calorieën te tellen, maar weten wát je in je lichaam opneemt is toch mooi meegenomen.

Ga je bewust om met voeding of ben je gewoon nieuwsgierig? Jessyca beantwoordt graag al je vragen. House Of Health kiest voor een gezonde en bewuste levensstijl!"

Als gediplomeerd voedingscoach probeert Jessyca zelf altijd zo gezond mogelijk te eten. Maar ze hou ook van een goed glas wijn en gaan eten met haar vrienden. Met meer dan 10 jaar ervaring in horeca - zowel in de zaal als in de keuken - is haar passie voor het serveren van (h)eerlijke maaltijden alsmaar gegroeid.

Gezonde voeding hoeft niet saai te zijn en dat kan je zelf komen ontdekken!