Introductie

Kamp je met bewegingsmoeilijkheden of ervaar je rugklachten, rugproblemen of rugpijn? Deze kunnen tal van diverse oorzaken hebben. Isabelle De Proost (ergotherapeut) heeft sinds juli 2021 met twee collega's een gezellige praktijk in Berchem, waar ze rugklachten op verschillende manieren kunnen aanpakken. Na een intakegesprek bij ErgonFit kunnen ze beter bepalen waar de pijn of de klachten hun oorsprong vinden. En kunnen ze dus ook een aangepaste behandeling voorstellen.

Bij Isabelle en haar collega's Lotte en Kato, kan je in verschillende sessies werken aan je rugklachten, je houding tijdens het staan of zitten en de versteviging van je spieren. Je zal ontdekken welke stressfactoren aan de basis liggen van jouw klachten. Deze kunnen een fysieke en/of mentale oorsprong hebben, die ze bij ErgonFit gericht kunnen aanpakken om sneller het gewenste resultaat te bereiken.

Denk aan sport, heffen & tillen, balans en spieren. We spreken niet voor niets over een gezonde geest in een gezond lichaam. Samen ontdek je hoe de hersenen omgaan met pijn en stressfactoren.  Bij ErgonFit krijg je persoonlijke assistentie bij oefeningen en kan je gebruik maken van de speciale E-fit-pakken, waarmee je een workout van 1 uur kan afwerken op 20 minuten! Deze wetenschappelijk onderbouwde methode zorgt voor een snellere aangroei van spiermassa, een betere balans en sneller resultaat.