Introductie

We treffen een goedlachse, fijne dame aan, die service enorm belangrijk vindt. Ze geniet ervan om de mensen wegwijs te maken en het juiste product aan te raden. Haar man Tony is een échte handyman die zorgt voor de leveringen aan huis. Hij neemt ook het onderhoud en de herstellingen aan huis voor zijn rekening.

Elektro De Volder is een begrip in de Statiestraat. In 1960 begon het ondernemersverhaal door de ouders van Nadine. Ondertussen staat zij al meer dan 35 jaar in de zaak samen met haar man Tony. Het dubbele pand ter hoogte van nummer 72 biedt een thuis aan heel wat elektronische toestellen. Eens door de deur merk je pas hoe groot het gamma is: gaande van een waterkoker, koffiezetapparaat, wasmachine tot een state-of-the-art strijkijzer? Maar evengoed een Brita waterfilter, een set herbruikbare rietjes, een leuke messenset of andere handige hebbedingetjes voor in de keuken kan je bij De Volder vinden.

Tijdens de lockdown in maart 2020 hebben Nadine en Tony de deuren een tijdje moeten sluiten. Ze hebben zich toen anders georganiseerd opdat het winkelen nu veilig kan verlopen. Nadine en Tony zijn heel dankbaar dat tijdens deze barre periode buurtbewoners lokaal zijn komen winkelen en dat juichen ze graag toe.